måndag 19 april 2010

100 bilder från Brottby 35 - 46

BTW Spellista i April

ooh månadens spellista är klar, temat blev män med gitarrer.

April arkebusering

Bristlemouth är den bästa i bäst

OH SNAP! Bristlemouth har nu officiellt slääpt en ny låt vid namn "STAY IN CAVE". Det är första låten Anton sjunger på och det låter fantastiskt, han sjunger mycket bättre än mig.

Åh sen får ni inte missa den 8:de Maj på Medborgarplatsen. Wow det kommer att bli fantastiskt

måndag 12 april 2010

Det var bättre förr



Idag när jag var ute och promenerade med några medlemmar av min familj (den är enorm) så diskuterade vi evolution bland annat om att människan blir längre och längre. Då kom jag och tänka på alla dessa forskare från det gamla goda tiderna då man inte behövde så mycket belägg förr sina upptäckter, typ bibeln och ett provrör (provrör var säkert dyra på den tiden, bara en riktig forskare skulle ha råd med ett sånt). Jag läste till exempel i Nina Björks bok "under det rosa täcket" om en engelsk forskare som trodde att om kvinnor skulle få rätt att studera så skulle det krävas så mycket blod för tankeverksamheten i deras hjärnor så att de inte skulle kunna få mens. Vilka belägg kunde han möjligtvis ha för en sådan upptäckt? Han kom säkert på det när han satt söp med sin grabbpolare från societeten. Jag brukar ju också få mycket idéer, kanske inte just när jag hinkar med grabbarna men i största allmänhet. Det är synd att man inte är född två eller tre hundra år tidigare. Här är i alla fall mina tre teser om varför människan bara blir längre och längre:

1. Cykelteorin
För drygt hundra år sedan var cyklarna helt abnormt stora, framhjulet var drygt två meter högt. Eftersom cykeln då var det nya färdmedlet som skulle ta över transporterna i urban miljö och för lustfärder på landet så beredde sig den mänskliga kroppen på att bemästra dessa enorma framhjul. Det ledde till att folk växte för att de tänkte hela tiden att de måste klara av att cykla. Sen förminskades dock framhjulet på cykeln så allt var i onödan men vi blev längre.

2. Köksteorin
Alla som har varit i ett äldre kök vet att arbetsytorna är mycket lägre belägrade än i ett kök av modern standard. Därför skulle människans ökade kroppslängd förklaras med just det här fenomenet. Man skulle kunna likna det med giraffernas evolution, först var det som ponnys som sprang runt på savannen men sedan upptäckte det att bladen på träden var mycket godare och näringsrikare och så började de sträcka sig efter grenarna och tids nog så har deras halsar växt. Samma sak har hänt med människan, ju högre köken har byggts desto längre har det blivit att nå basmatiriset. Det är ganska enkelt att föreställa sig.

3.Tellusteorin
Den här teorin bygger på den senaste tidens konstaterande om växthuseffekten på jorden och vårat klimat. Jag tänkte så om det är så fullt av gaser i vår atmosfär måste trycket öka mot jordens yta och då kanske jorden blir mindre och mindre tills den tillslut imploderar. men när jorden blir mindre så blir det ju längre ner till marken och eftersom vi människor lever och brukar på jorden så måste vi nå ner. Därför blir vi längre och längre.

tisdag 6 april 2010

Den normala meditationen

Hej hej

Nu ska jag uppdatera er lite om vad som händer i framtiden för Bristlemouth. I Maj så har vi tre spelningar, först på en medborgarplatsen ( de ska sätta upp en scen på torget), sen på Klubb Dislocated och slutligen Operation Festival. Det kommer bli helskoj hoppas jag, därför tycker jag ni, mina fans, borde komma och se oss.

Sen har jag också planerat att Bristlemouth ska släppa en ny EP typ i Maj. Den kommer bli det bästa jag gjort någonsin.

puss puss

Leos hund Assar