fredag 25 december 2009

KENT



Vid 3:25 kan ni se en långhårig kille/man hänga i ett träd. Det är min kompis Eric, ball.

onsdag 23 december 2009

100 bilder från Brottby 19-24


Äntligen

Nu har jag kommit på vad jag ska bli! Musikjournalist, det är så himla självklart. Jag behöver bara lära ig att skriva och det kan ju inte vara så förbaskat svårt.

måndag 21 december 2009

Livet utan scanner

Nu är det jullov och det är ju skönt men en sak saknar jag med skolan, deras scanner. Att scanna är bland det bästa jag vet. Hälften av bloggen är fylld med bara teckningar, nu kanske jag måste börja skriva smarta saker för att någon ska gå in här. Eller nej.

Här är en bild från brottby, det är nog nummer 18. Bara 82 kvar.

torsdag 17 december 2009

tisdag 15 december 2009

fredag 11 december 2009

Alla pratar annorlunda här


MMMALMÖ! Där är jag nu. Ska kanske till CPH imorn och demonstrera lite.

onsdag 9 december 2009





Jag måste sluta rita pyramider, det är alldeles för mainstream.

Citat ur låttexter del 2

I refrängen till låten "This Love Is Fucking Right!" av The Pains Of Being Pure At Heart sjunger de "Your my sisiter and this love is fuckng right". Det kan tolkas på lite olika sätt. Japp


MALE B0ND1NG


Anton och jag kramas

TILL ANNA

NU NÄR DU ÖVERTALAT MIG ATT GÖRA DET MÖJLIGT ATT KOMMENTERA MIN BLOGG BORDE DU I ALLA FALL LÄMNA EN KOMMENTARER

tisdag 8 december 2009

Anna <3


Det här är Anna.

måndag 7 december 2009

En dag som denna

Som jag nämnde i förra inlägget så skulle jag se wavves och de gjorde jag. Det var superkul. Ljudet sög, man kunde inte höra någon skillnad på instrumenten allt lät som ett väldigt högt väsande. Men det var ändå kul för jag skuttade omkring i publiken med mina vänner och några killar från sundsvall. Sen tog jag en kille på rumpan, sweet. Sen efter konserten så gick vi upp på scenen och pratade med wavves, han sa att han skulle vara ledig nästa dag och han skulle "get shitfaced" som han uttryckte det. Efter tag var han tvungen att gå då kom en vakt och såg sur så jag smet ut lite diskret men min vän som vill vara anonym lyckades ta sig förbi vakten. Det var nämligen så att vakten kom fram till honom och frågade "Are you in the band?" och svarade min vän "yeah, yeah I´m in the band". Det hela resulterade i att han kunde gå backstage och ta några schyssta öl ur deras kyl. Det var väldigt kul. Adam tog fina bilder som jag kanske kan lägga upp på bloggen snart och Anton skulle få bilder från en från Umeå.

PS. Jag har fått reda på att det är fler personer än Anna som läser min blogg

söndag 6 december 2009

WAVVES OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

wow ikväll ska jag se wavves! så jävla coolt men jag är rädd att han kommer vara dålig

lördag 5 december 2009

had it been in the old testament harry potter would have been put to death

Det är svårt att ta sig samman och göra något vettigt på helger. Det är så mycket tråkiga saker man borde göra men det är mycket skönare att inte göra någonting eller något roligt. Just idag har gjort inte gjort något vettig. Det enda som är någorlunda vettigt med mina val av aktiviteter idag var min frukost. Men det är bara halva dagen som har gått, det finns ju tid kvar att hitta på saker. I alla fall så gjorde jag det här musikstycket efter att jag såg en film som innehöll många scener där de gick in trans och bad till Gud (som man kan se i bilderna över, inte den med rymdraketer).

 Här är den låten: To The End by Bristlemouth

Puss och kram Anna

fredag 4 december 2009

Citat ur låttexter

"Why can´t this darkness feel as home" - Tokio Hotel
"We hate when our friends get succesful especially if their northern" - Morrissey
"Happy people never fantasize" - Broder Daniel

fortsättning följer

torsdag 3 december 2009

Livsnjutare



 Det är verkligen värt att ta sig för att raka sig. Även om det är väldigt jobbigt och kan innebära smärta och frustration leder det i slutändan till något bra.

onsdag 2 december 2009

mmmmm








Jag funderar på att bli extremt pretentiös. Dock kan nog detta resultera i folk tycker jag är tråkig och alldeles för pretentiös. Men det kan säkert utvecklas till något positivt till exempel att jag blir rockstjärna, vilket är mina stora dröm. Annars kan jag tänka mig att bli en extremt pretentiös konstnär, det är något som tilltalar mig starkt. Det finns redan något litet pretentiöst frö i mig som jag tror kan bli till en stor pretentiös krukväxt. Bara den här bloggen visar ju på hur pretentiös jag egentligen vill vara men samtidigt tycker att det är lite töntigt. Min musiksmak är ju också ett bevis på att jag egentligen borde vara mer pretentiös, jag känner ingen som gör det såsvårt för sig när det gäller att lyssna på musik som mig, kanske Lasse.

Hoppas du tyckte det här var kul Leo.

Rotfrukter


I dag testade att jag använda hårmousse. Det blev inte så lycket, därför måste jag stå ut med att få kommentarer hela dagen.